Suksesi juaj tashmë është tek ju ...
Lironi atë
Libri

Respekti është një forcë magjike që bën mrekulli, një pilulë mrekulli për sukses dhe në fakt është e pakuptueshme që të gjithë nuk kishim mësime shkollore në këtë lëndë të rëndësishme që nga klasa e parë.

Kjo është arsyeja pse unë e kam shkruar këtë libër për të gjithë ata që kanë qenë si unë, të cilët janë përpjekur shumë gjatë dhe prapëseprapë duke mos përparuar ashtu siç dëshirojnë dhe e meritojnë atë.

Tek "Respekt - suksesi është kaq i lehtë" Unë ju tregoj formulën magjike, ju tregoj se si është gjithmonë më lehtë dhe më lehtë të shkosh në majë, në suksesin tënd të gjithanshëm dhe për të mirën e të gjithëve.

Këshillimi

Sa funksionon respekti, sa lehtë mund të sjellim më shumë respekt në të gjitha marrëdhëniet dhe sa funksionon vlerësimi pozitiv dhe i shpejtë - kjo është ajo që përshkrova në libër.

Nëse jeni si unë, i paduruar dhe i përkushtuar dhe po kërkoni sukses, atëherë stërvitja mund të jetë gjëja më e mirë për ju ... Me një mentor në krah, nuk është vetëm më i shpejtë dhe më i lehtë, por kërkon edhe më pak përpjekje gabim

Gjeni vetë në një bisedë falas me strategjinë 45 minutëshe. Koha është para, thonë ata. Por më shumë se kaq, ka kosto oportune, kosto të neglizhimit, vonimit, vonesës, ergos të humbjes. Kosto që nuk mund t’i shihni dhe kapni dhe që në fund të fundit na kushtojnë shumë shtrenjtë.

Gjeni menjëherë takimin tjetër falas me mua - e pres me padurim!

Respekt - suksesi është kaq i lehtë

A jeni një sipërmarrës, i vetëpunësuar apo zanatçinj?

  • A punoni shumë dhe ëndërroni të keni vetëm më shumë ajër?
  • Dëshironi të merrni çmime më të mira dhe tarifa më të larta për shërbimet tuaja kryesore në treg?
  • Apo thjesht doni që gjërat të jenë më të lehta, më të mira dhe më të këndshme?

Atëherë ju duhet të lini një nga forcat më të forta që ka punë për ju - në vend që të duhet të fusni energji të pafund në aktivitetet tuaja.

Unë flas për respekt. Të respektit autentik, të vërtetë për veten dhe mjedisin tuaj. Do të habiteni se çfarë po ndodh. Easiershtë më e lehtë, më e shpejtë dhe më e mirë ...

Vetëm disa e kanë njohur atë.

Respekti është çelësi - dhe JU duhet ta përdorni tani. Për të mirën e klientëve tuaj, familjes dhe vetes suaj.

(02:28, gjermanisht)

Më shumë klientë
Tarifat lart,
Super i lumtur!

(03:49, gjermanisht)

Respekti është ndoshta forca më e nënvlerësuar në shoqërinë tonë. Ne mësuam pak për këtë në shkollë, e lëre më për të kuptuar se si të përdorim respektin në jetën e përditshme për të mirën e secilit të përfshirë.

Këtë e kam vërejtur vetëm pas shumë vitesh në punë, dhe gruaja ime ishte më shumë se një herë obstetër dhe trajner për mua në të njëjtën kohë.

Dhe gjëja e mahnitshme është: vetëm njohuria nuk është e mjaftueshme.
Edhe pasi besova se e kuptova konceptin, duhej ende vite praktikë dhe zbatim për të zbuluar shumë detaje rreth vlerësimit dhe respektit dhe për të kuptuar sistemin që qëndron pas tij.

Gjithkush natyrisht mund të bëjë të njëjtën gjë, ta zbulojë atë vetë - dhe të investojë gjysmën e një jete profesionale për të ...

Por nëse jeni i paduruar, kurioz dhe i uritur, si unë, unë do të jem i lumtur t'ju tregoj shkurtesën. Është shumë e lehtë ...

ashtu si bëjnë fëmijët e vegjël: bëjeni së pari - pastaj kuptoni.

Dhe atë që JU mund të bëni, hap pas hapi, unë do t'ju tregoj dhe do të jem i lumtur t'ju shoqëroj. Nëse ju pëlqen. Surpriza të garantuara, suksese spontane nuk përjashtohen.

Regjistrohuni për një bisedë strategjie falas me mua dhe le të shohim se çfarë po ndodh me ju. Unë pres që t'ju njoh personalisht.

Juergeni juaj

JT Foxx Chicago - Respekti është baza e të gjithëve

Nr. 1 trajner biznesi, sipërmarrës serial, pasuri të paluajtshme dhe investitor privat, JTFoxx mbi fuqinë e respektit dhe përvojën e tij me Juergen në një aktivitet biznesi 5-ditor në Londër.

(02:42, anglisht)

(02:27, gjermanisht)

Patrick

Patrick, sipërmarrës i ri, stërvitje 8: 1 për 1 javë.
Zbulova kufijtë e mi, rikonstruktova fokusin tim, rrita vetëbesimin tim, gjeta perspektiva të reja dhe e solla biznesin përpara. Ia vlejti, rekomandohet.

Irem

Irem, student i drejtësisë dhe sipërmarrës i ardhshëm i marketingut dhe medias sociale në lidhje me trajnimin e zmadhimit me Juergen, në mes të periudhës së Corona.

(00:27, gjermanisht)

(02:16, anglisht)

Zërat Ndërkombëtarë për Respekt

Intervistat në "Respekt" në të gjithë botën në 2019 dhe 2020.

Fred Fishback, CEO i Javelin Industries - Respekt

Respekt - diçka shumë domethënëse dhe e nevojshme sot.
Koncepti i respektit është kaq themelor, është ai që duhet të merrni më parë nën kontroll.

Na duhet thjeshtësia e këtij koncepti.

Unë mendoj se ju jeni në diçka shumë domethënëse dhe unë jam shumë i ngazëllyer për atë që po bëni Juergen.

Respekti është themeli i marrëdhënieve tona,
respekti është themeli i vetëvlerësimit,
respekti është themeli i rritjes shtesë.

Jam vërtet e ngazëllyer për atë që po bëni, është një koncept shumë i fuqishëm.

(02:06, anglisht)

(06:58, anglisht)

Konferencë në Shoqërinë Prestigjioze të Drejtësisë në Londër

Intervista të ngurta rreth "Respektit" në një Konferencë Biznesi 2020 në Shoqërinë prestigjioze të Drejtësisë në Londër.

Respektoni Intervistën Hilton London Metropole

Intervista e shkurtuar "Respekt" 2020 në Lobin e Metropolit të Hilton London

(01:37, anglisht)

(01:29, gjermanisht)

alexandra

I detyrohem shumë, ai vendos gjithçka në projektet e zemrës së tij, është i hapur ndaj botës dhe nuk ka frikë nga ndryshimi, nuk ka frikë nga sfidat ... Në gjashtë muaj që e njoh, ai tashmë më ka ndihmuar aq shumë në mendimin tim personal, ju do të dilni atje vetëm me një plus.