Вашиот успех е веќе во вас ...
Ослободете го
Книгата

Почитта е волшебна сила што прави чуда, чудотворна пилула за успех и всушност е несфатливо што сите немавме училишни часови по овој важен предмет уште од прво одделение.

Затоа ја напишав оваа книга за сите што беа како мене, кои се обидоа премногу долго, а сепак не напредуваа како што сакаат и заслужуваат.

Во „Почитувај - успехот е толку лесен“ ти ја покажувам магичната формула, ти покажувам како секогаш е полесно и полесно да се дојде до врвот, до твојот сеопфатен успех и за доброто на сите.

Тренерството

Како функционира почитта, колку лесно можеме да донесеме поголема почит во сите односи и колку работи позитивно и брзо ценење - тоа е она што го опишав во книгата.

Ако сте како мене, нетрпеливи и посветени и барате успех, тогаш тренингот можеби е токму она за вас ... Со ментор покрај нас, тоа не само што е побрзо и полесно, туку и бара значително помалку обид & грешка

Откријте сами во слободен 45-минутен стратешки разговор со мене. Времето е пари, велат тие. Но, повеќе од тоа, постојат трошоци за можности, трошоци за занемарување, одложување, доцнење, ерго на губење. Трошоци што не можете да ги видите и сфатите и кои на крајот многу скапо нè чинат.

Веднаш пронајдете го следниот бесплатен состанок со мене - со нетрпение го очекувам!

Почитување - успехот е толку лесен

Дали сте претприемач, самовработена личност или занаетчија?

  • Дали работите многу и сонувате да имате само повеќе воздух?
  • Дали сакате да бидете во можност да спроведувате подобри цени и повисоки давачки за вашите врвни услуги на пазарот?
  • Или сакате само работите да бидат полесни, подобри и попријатни?

Тогаш треба да дозволите една од најсилните сили да работи за вас - наместо да мора да вложувате бесконечна енергија во вашите активности.

Јас зборувам за почит. Од автентично, вистинско почитување кон себе и околината. Е бидете изненадени од она што се случува. Полесно е, побрзо и подобро ...

Само неколкумина го препознаа.

Почитувањето е клучот - и Треба да го користите сега. За доброто на вашите клиенти, вашето семејство и себе си.

(02:28, германски)

Повеќе клиенти
Надоместоци,
Супер среќен!

(03:49, германски)

Почитта е веројатно најпотценетата сила во нашето општество. Научивме малку за тоа на училиште, а камоли да разбереме како да се користи почит во секојдневниот живот за придобивки на сите вклучени.

Ова го забележав само по многу години поминати во професијата, а сопругата беше повеќе од еднаш акушер и тренер во исто време.

И неверојатно е: знаењето само во никој случај не е доволно.
Дури и откако верував дека го разбрав концептот, ми требаа години практика и примена за да се откријат многу детали за ценење и почитување и да се разбере системот што стои зад него.

Секој секако може да го стори истото, да го открие тоа за себе - и да инвестира половина професионален живот за тоа ...

Но, ако сте нетрпеливи, curубопитни и гладни, како мене, со задоволство ќе ви го покажам кратенката. Многу е лесно ...

исто како што прават мали деца: направете го тоа прво - потоа разберете.

И што можете да направите, чекор по чекор, ќе ви го покажам и со задоволство ќе ве придружувам. Ако сакаш. Гарантирано изненадување, не се исклучени спонтани успеси.

Пријавете се за бесплатен разговор со стратегијата и да видиме што се случува со вас. Со нетрпение очекувам да ве запознам лично.

Вашиот Јурген

JT Foxx Чикаго - Почитта е основа на сите

Број 1 деловен тренер, сериски претприемач, недвижен имот и приватен инвеститор, JTFoxx за моќта на почит и неговото искуство со Јурген на 5-дневен деловен настан во Лондон.

(02:42, англиски)

(02:27, германски)

Патрик

Патрик, млад претприемач, тренинг 8: 1 за 1 недели.
Открив свои лимити, го поставив фокусот, ја зголемив самодовербата, најдов нови перспективи и го донесов бизнисот напред. Вреди, препорачано.

Ирем

Ирем, студент по право и иден претприемач за маркетинг и социјални медиуми за обука за зумирање со Јурген, во средината на периодот Корона.

(00:27, германски)

(02:16, англиски)

Меѓународни гласови за почит

Интервјуа за „Почитување“ ширум светот во 2019 и 2020 година.

Фред Фишбек, извршен директор на Javelin Industries - Почит

Почит - нешто многу значајно и потребно денес.
Концептот на почит е толку темелен, тоа е она што треба прво да го ставите под контрола.

Потребна ни е едноставноста на овој концепт.

Мислам дека сте на нешто многу значајно и јас сум многу возбуден од она што го правите Јурген.

Почитта е основата на нашите односи,
почитта е основа на самодовербата,
почитта е основа на дополнителен раст.

Јас сум навистина возбуден од она што го правите, тоа е многу моќен концепт.

(02:06, англиски)

(06:58, англиски)

Конференција во престижното здружение на правни лица во Лондон

Скратено интервју за „Почит“ на деловна конференција 2020 година во престижното здружение на правни лица во Лондон.

Почитувајте го Интервјуто Хилтон Лондон Метропол

Скратено интервју за „Почитување“ 2020 година во лобито на метрополата Хилтон во Лондон

(01:37, англиски)

(01:29, германски)

Александра

Му должам многу, тој става сè во проектите на неговото срце, отворен е за светот и не се плаши од промени, не се плаши од предизвици ... За шест месеци што го познавам, тој веќе толку многу ми помогна според моето лично размислување, ќе излезете таму само со плус.